Schade, wat nu?

Autoschade is altijd vervelend, maar kan gebeuren. Geen reden tot paniek dus. Met de Oostendorp Autopolis ben je goed verzekerd.

Autoschade
Vul samen met de tegenpartij het schadeaangifteformulier in en teken het beiden. Vul thuis de achterzijde in. Meld je bij één van onze dealerbedrijven of schadebedrijven. Zij zullen de schade bij ons melden en de benodigde foto's en kopiën maken. Ze spreken een datum met je af wanneer de schade gerepareerd zal worden.

Overige schades
Via de links hiernaast kun je schades melden van verkeer, woonhuis, inboedel, glas, aansprakelijkheid en reis.

Je mag ons natuurlijk ook altijd bellen (telefoonnummer 0413 - 24 20 34) of een e-mail sturen om een schade te melden. Indien het een schade betreft waar je direct hulp bij nodig hebt en wij zijn gesloten, bel dan het alarmnummer dat op je polis staat (bij motorrijtuigen op je groene kaart).

Heb je een vraag? Ons team staat voor je klaar

Wij zetten graag net dat stapje extra voor je. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur en altijd via e-mail of kom langs voor een goede kop koffie en vrijblijvend advies.

Veel gezochte onderwerpen

Schade melden                                                Downloads

Veelgestelde vragen                                        Wijzigingen doorgeven

 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren