Corona update

Wij nemen jouw gezondheid en die van onze medewerkers zeer serieus. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij maatregelen nemen omtrent het Coronavirus zodat je met een gerust hart ons kantoor kan bezoeken. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid. 

Je bent van harte welkom
Een deel van onze medewerkers werkt op dit moment thuis. Ons kantoor is gewoon geopend en je bent van harte welkom. Echter, op dit moment schudden wij geen handen en houden we minimaal anderhalve meter afstand zoals de richtlijnen van het RIVM voorschrijven. Daarnaast besteden wij extra aandacht aan de hygiëne en schoonmaak op onze locaties.

Bereikbaarheid
Oostendorp Autopolis is gewoon telefonisch (via 0413 - 24 20 34) en online bereikbaar. De dienstverlening gaat ongehinderd door. 

Wij kunnen je verzekeren dat we de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden en baseren onze beslissingen consequent en alleen op feiten en berichtgeving van de Rijksoverheid en het RIVM.

Hartelijke groet, 
TEAM Oostendorp Autopolis

Wij staan voor je klaar!Wilma van Otterloo 0413 - 24 20 34 | E-mail

Dian Mattheij 0413 - 24 20 34 | E-mail


De grootste voordelen van Oostendorp Autopolis

  • Tot 3 jaar aanschafwaardegarantie zonder afschrijving mogelijk (óók bij occasions)
  • Geen eigen risico bij schadereparatie via Oostendorp
  • Geen terugval no-claim bij parkeerschade*
  • Geen terugval no-claim bij vandalismeschade*
  • Tweede auto tegen gunstige premie meeverzekerd
Bekijk alle voordelen en voorwaarden*

Heb je een vraag? Ons team staat voor je klaar!

Wij zetten graag net dat stapje extra voor je. We zijn op werkdagen telefonisch en per e-mail bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur of maak een afspraak voor een goede kop koffie en vrijblijvend advies op jouw vertrouwde Oostendorp Auto dealervestiging bij jou in de buurt.

Veel gezochte onderwerpen

Schade melden                                                Downloads

Veelgestelde vragen                                        Wijzigingen doorgeven

 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren