Schade melden

Schade melden doe je online eenvoudig en snel

 

 

 

   

Schade, wat nu?

Autoschade is altijd vervelend, maar kan gebeuren. Geen reden tot paniek dus. Met de Oostendorp Autopolis ben je goed verzekerd.

Autoschade met tegenpartij

Vul samen met de tegenpartij het schadeaangifteformulier in en teken het beiden. Vul thuis de achterzijde in. Meld je bij één van de schadebedrijven van Oostendorp Autoschade of een van de dealerbedrijven van Oostendorp Autogroep. Zij zullen de schade bij ons melden en de benodigde foto's en kopieën maken. Ze spreken een datum met je af wanneer de schade gerepareerd zal worden. 

Schade zonder tegenpartij

Ook als je schade aan je auto hebt zonder tegenpartij, bijvoorbeeld inbraakschade of vandalismeschade, dan ben bij Oostendorp Autopolis goed verzekerd. Het is wel van belang dat je binnen twee weken na de schade aangifte doet bij de politie.

Overige schades

Via de links hiernaast kun je schades melden van verkeer, woonhuis, inboedel, glas, aansprakelijkheid en reis. 

Heb je een vraag? Ons team staat voor je klaar!

Wij zetten graag net dat stapje extra voor je. We zijn op werkdagen telefonisch en per e-mail bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur of maak een afspraak voor een goede kop koffie en vrijblijvend advies op jouw vertrouwde Oostendorp Auto dealervestiging bij jou in de buurt.

Veel gezochte onderwerpen

Schade melden                                                Downloads

Veelgestelde vragen                                        Wijzigingen doorgeven

 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren