Wie wij zijn

damesOostendorp Autopolis is onderdeel van Oostendorp Autogroep, opgericht in de jaren '70. Bij ons kun je terecht voor alles voor je mobiliteit, van aankoop of private lease tot verhuur, schade en natuurlijk de Oostendorp Autopolis, jouw autoverzekering die je verzekert van zorgeloos rijplezier!

Sinds 2004 zijn wij actief op het gebied van autoverzekeringen en inmiddels is Oostendorp Autopolis uitgegroeid tot een allround assurantiekantoor voor al je schadeverzekeringen. Oostendorp Autopolis is gespecialiseerd in autoverzekeringen, maar wij kunnen ook pakketverzekeringen afsluiten. Vraag onze adviseurs naar alle mogelijkheden.

Ons team
Wilma en Dian zijn de dames van Oostendorp Autopolis en al jaren de vertrouwde stem als je ons belt. Elke werkdag staan ze voor je klaar om vragen over onze producten, diensten of jouw polis te beantwoorden. 

Neem bij vragen of opmerkingen direct contact met ons op, telefonisch 0413 - 24 20 34 of per e-mail info@oostendorp-autopolis.nl

Wij staan voor je klaar!Wilma van Otterloo 0413 - 24 20 34 | E-mail

Dian Mattheij 0413 - 24 20 34 | E-mail

Heb je een vraag? Ons team staat voor je klaar!

Wij zetten graag net dat stapje extra voor je. We zijn op werkdagen telefonisch en per e-mail bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur of maak een afspraak voor een goede kop koffie en vrijblijvend advies op jouw vertrouwde Oostendorp Auto dealervestiging bij jou in de buurt.

Veel gezochte onderwerpen

Schade melden                                                Downloads

Veelgestelde vragen                                        Wijzigingen doorgeven

 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Accepteren